شیمی مواد غذایی
اثرات عصاره آبی بره‌موم بر محتوای پلی‌فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی شیر خام

فاطمه قنادی اصل؛ زهرا جاه دوست

دوره 19، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1402، ، صفحه 167-175

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.84725.1287

چکیده
  در سال‌های اخیر استفاده از بره‌موم در محصولات غذایی به‌دلیل نقش عملکردی آن مورد توجه قرار گرفته است. این مطالعه به‌منظور بررسی اثر غلظت‌های مختلف عصاره بره‌موم بر میزان پلی‌فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی شیر خام انجام شد. برای این منظور عصاره آبی بره‌موم خشک تهیه و تا زمان آزمایش در قوطی‌های تیره رنگ در دمای 4 درجه سانتی‌گراد ...  بیشتر